Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

()
jak sie kurwa własnego kraju wstydzicie to ja uwazam ze jestescie chuja warci i sami o sobie tutaj te drastyczne komentarze wypisujecie

()
Kocham swój kraj i jestem dumna, że jestem Polką - popatrzcie na tyle zniewolonych krajów tylko Polska zdobyła się na pokojowe odzyskanie niepodległości - więc głowy mamy chyba nie od parady. Ponadto, jeśli ktoś z nas się przyłoży, pozna język, na ogół szybko awansuje.
Natomiast warto by było, abyśmy popracowali nad naszym wizerunkiem, pamiętajmy że na rozpiciu naszego narodu zależało Rosji, przejęliśmy też od nich technikę picia - do upadłego. Trzymajmy się, wspierajmy się i niech Słowo Polak brzmi dumnie.

()
Najbardziej mnie śmieszy, jak 'prawdziwi' Polacy patrioci nie potrafią się poprawnie wypowiedzieć w ojczystym języku, nie wspominając o ortografii.
A Jarowi chyba dawno nikt przyjemności nie sprawił, taki biedak sfrustrowany...
Pozdrawiam Polaków, którzy pracują na pozytywny wizerunek naszego narodu.

()
Początkujacy
sporo prawdy w tych postach, ale najwiecej .... BYKOW , jak mozna brac sie zanauke jezyka obcego , nie znajac dobrze wlasnego ???

()
Początkujacy
jak czytam te wasze komentarze to kręci się łezka w oku, czego wy się wstydzicie ? Ojczystej mowy, swojego pochodzenia ?
Jestem tutaj na tyle długo że mogę wam coś wszystkim powiedzieć na temat Holandii, języka nauczyłem się bardzo szybko przez co zaskoczyłem holendrów że ich wszystko rozumiem a opinie o polakach słyszałem różne faktem jest iż zachowanie naszych czarnych owieczek ma dużo do życzenia, ale holendrzy i inne nacje nie są wcale inne zachowują się tak samo tylko inaczej na to spoglądają. prowadzę swoją działalność gospodarczą tutaj w holandii ale nigdy się nie wstydziłem swojego języka i pochodzenia co w oczach moich klientów jest czymś co bardzo cenią.

()
Początkujacy
bawi mnie pisanie że jest się od 1969 lub 3 5 8 lat wszedzie jest to samo byli turcy marokanie polacy będą ukraińct rosjanie a czy ktoś sobie zadał pytanie kim jest prawdziwy hollender no własnie kim czy to potomek emigrantów z koloni walon flamandczyk potomek polaków zczasów zaborów ludzie sa tacy sami wszedzie zawsze znajdzie sie ktos kto mysli o kims negatywnie czy warto robic z tego problem oczywiscie osoby z hollenderskim paszportem nie piją chodzą do kosciolą są święci bez jaj to co robimy my czy inni tzw emigranci czy też mieszkancy tego kraju to normalne zachowania też mogłbym opisać co robią obywatele tego kraju np w ameryce płd czy arubie z młodymi kobietami wystarczy poogładac hollenderską tv sprawa bardzo głosna więc zadam pytanie panu który tu jest menago od 1969 roku kim lepiej być emigrantem pijakiem z polski turcji maroka cz rosji czy obywatelem bohaterem z hollenderskim paszportem bohaterem od młodych panien które znikają w niewyjasninych okolicznosciach a może tatusiem z austryjackim paszportem przetrzymującym i używającym własną córke 20 lat w piwnicy

()
Początkujacy
Polacy to najbardziej nienawidzą siebie nawzajem. Holendrzy ze swoimi kontrolami trzeźwości i głupimi epitetami to mogą się schować.

()
Początkujacy
to holendrzy cieniarze moga sie od Polakow uczyc ,ktos to nakreca ,ktos to produkuje manipuluje tymi ludzmi ,mam dosyc tego systemu ktory klamie holandia jest krajem pruderyjnych oszolomow ktorzy liza cii dupe jak moga cie wykorzystac a jak nie to cie nienawidza!waskie oczy podwojnych analfabetow
wyrabiajacych sie na pracy innych.to smieciarze benda malych falszywych gnoi

()
Początkujacy
Zgadzam sie z postami na temat opini o nas,ale niestety tak jest prawie w calej Europie w krajach gdzie sie pojawiamy w celach lepszego zarobku.Pracowalem równiez w Irlandii bylo fajnie i moge stwierdzic ze ïrysy"spijaja wiécej alkoholu od nas z tá roznica ze oni sie swietnie przy tym bawia a Polacy awanturuja.siemka

()
Początkujacy
Bylem w piatek na obronie doktoratu
przez Polaka na UT Enschede
i na imprezce po bylo milo.

Bliżej nas